Καλάθι Αγορών

0
Το καλάθι σας είναι άδειο
  • Ελληνικά
  • English
Εισάγετε τον αντίστοιχο κωδικό που προϊόντος που αναζητάτε. Συμπληρώστε τον κωδικό χωρίς κενά ( ), παύλες (-) και καθέτους (/). Περισσότερα σχετικά με την αναζήτηση μπορείτε να βρείτε στην ενότητα Συχνές Ερωτήσεις.

+30 2310 517 895

+30 2310 553 001

Mercedes-Benz Vision Urbanetic

Mercedes-Benz Vision Urbanetic

Mercedes-Benz Vision Urbanetic

Το Vision Urbanetic δεν είναι καινούργιο, αλλά η CES σηματοδότησε την πρώτη φορά που η ιδέα αυτή των άγριων van ήρθε στις ΗΠΑ.

Στη μορφή του ανθρώπου που βλέπει εδώ, το φορτηγάκι έχει χώρο για 12 άτομα και είναι αρκετά ψηλό, όπου ένα άτομο μπορεί να σταθεί άνετα.

Αυτή είναι μόνο μια μελέτη ηλεκτρικού, αυτόνομου σχεδιασμού οχημάτων, οπότε μην περιμένετε να έρθει στην αγορά.

Παρ 'όλα αυτά, η ιδέα δείχνει τι είδους ευελιξία μπορούμε να περιμένουμε από τα μελλοντικά οχήματα.

Η Mercedes-Benz δεν προσπαθεί να επανεξετάσει μόνο την προσωπική εμπειρία κινητικότητας - εργάζεται επίσης σε λύσεις δημόσιων συγκοινωνιών. Αυτό είναι το σημείο όπου εμφανίζεται το Vision Urbanetic. Η αυτονομία είναι μόνο η αρχή - το Urbanetic, με το εξωγήινο σχήμα του, το μείγμα υλικών και την εξέχουσα υλοποίηση του φωτισμού, κατασκευάζεται πραγματικά για να υποστηρίξει πολλούς διαφορετικούς τύπους αρθρωτών μορφών αμαξώματος. Θεωρητικά, η πιο φιλική προς τους επιβάτες στρογγυλεμένη καμπίνα μπορεί να αντικατασταθεί με χώρο φορτίου για εμπορικές εφαρμογές. Αυτό ανοίγει ένα πλήθος δυνατοτήτων για τους στόλους με αυτοκινούμενα οχήματα και το καθαρό αποτέλεσμα για τις πόλεις που θα είναι καθαρές και αποτελεσματικές μεταφορές, πράγμα που θα μπορούσε να συμβάλλει στην ανακούφιση της σύγχρονης οδήγησης.

Το όραμα της Mercedes-Benz Vision Urbanetic (Ναι είναι λέξη τώρα) είναι ένα αυτόνομο ηλεκτρικό όχημα, στην πραγματικότητα ένα κομμάτι στο κάτω μέρος με τις μπαταρίες και τα μοτέρ και είτε θα προστίθεται ο χώρος των επιβατών σε μία καμπίνα τύπου φυσαλίδας που εδώ εμφανίζεται για 12 επιβάτες ή μια μονάδα φόρτωσης με 350 κυβικά πόδια χωρητικότητας. Οι μονάδες εναλλάσσονται μέσα σε λίγα λεπτά, οπότε θα μπορούσε να είναι ένα Lyft χωρίς οδηγό την ημέρα, και ένα φορτηγάκι παράδοσης μετά τη λήξη των βαρδιών και οι τελευταίοι οι πιωμένοι να μεταφέρονται  με αυτό το τρόπο με ασφάλεια στο σπίτι.

ΠΗΓΗ : http://www.tosynergeio.gr

 

Mercedes-Benz Vision Urbanetic
Mercedes-Benz Vision Urbanetic
Mercedes-Benz Vision Urbanetic
Share this post: 

starteg

Η εταιρία ''METALLIDIS STARTEG HELLAS" δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1985 με έδρα την Θεσσαλονίκη με εξειδίκευση στα ηλεκτρικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευ-Παρ 8:00-17:30
Σαβ 9:00-13:00

Viber Starteg6942011050

NEWSLETTER

NEWSLETTER

Αφήστε μας το email σας και μείνετε ενημερωμένοι για προϊόντα μας που συνεχώς εξελίσσονται.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιαννιτσών 158, Θεσσαλονίκη, 54628

+30 2310 517 895 / 2310 553 001

+30 2310 553 001

info[a]starteg.gr

www.starteg.gr

Viber Starteg

6942011050

Ελλάδα 2.0

MasterCard VISA Bank Transfer Cash On Delivery