Καλάθι Αγορών

0
Το καλάθι σας είναι άδειο
  • Ελληνικά
  • English
Εισάγετε τον αντίστοιχο κωδικό που προϊόντος που αναζητάτε. Συμπληρώστε τον κωδικό χωρίς κενά ( ), παύλες (-) και καθέτους (/). Περισσότερα σχετικά με την αναζήτηση μπορείτε να βρείτε στην ενότητα Συχνές Ερωτήσεις.

+30 2310 517 895

+30 2310 553 001

Οι λαμπτήρες OSRAM NIGHT BREAKER LED έρχονται για να κάνουν τη νύχτα μέρα

Οι λαμπτήρες OSRAM NIGHT BREAKER LED έρχονται για να κάνουν τη νύχτα μέρα

Η OSRAM παρουσιάζει επίσημα στην Ελλάδα τις πρωτοποριακές και ποιοτικά κορυφαίες λάμπες NIGHT BREAKER LED H7 & NIGHT BREAKER LED H4 STREET LEGAL. Η ams OSRAM, παγκόσμιος ηγέτης στις οπτικές λύσεις και στα συστήματα φωτισμού, εμπλουτίζει περαιτέρω τη γκάμα των προϊόντων LED και στην Ελλάδα. Με τις νέες OSRAM NIGHT BREAKER LED, ο οδηγός απολαμβάνει νόμιμα, ξεκούραστα και με ασφάλεια καλύτερη ορατότητα.

 
 

 

 

 

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε τις πρωτοποριακές και ποιοτικά κορυφαίες λάμπες NIGHT BREAKER LED H7 & H4 σχεδόν σε όλη την Ευρώπη. Με τις καινοτομίες μας και τον συνεχή εμπλουτισμό της γκάμας NIGHT BREAKER έχουμε καταλάβει την ηγετική θέση στην ευρωπαϊκή αγορά για τους προβολείς LED», τόνισε ο Adam Wu, Γενικός Διευθυντής Επιχειρηματικής Μονάδας Automotive & Specialty Lamps.

Ο πρώτος λαμπτήρας προβολέων LED της OSRAM που έχει εγκριθεί για χρήση στο δρόμο, είναι πρωτοπόρος στην καινοτομία. Τόσο ο τύπος H4-LED όσο και ο H7-LED έχουν εγκριθεί ως νόμιμοι λαμπτήρες προβολέων για εκ των υστέρων εγκατάσταση σε προβολείς με βάση τις λάμπες αλογόνου σύμφωνα με τους Γερμανικούς Κανονισμούς Αδειών Οδικής Κυκλοφορίας (StVZO).

Η OSRAM, η υπ' αριθ. 1 ηγέτιδα εταιρεία στον φωτισμό αυτοκινήτων, ανέπτυξε τον λαμπτήρα αυτοκινήτου NIGHT BREAKER LED από την αρχή και τον προσάρμοσε στη σωστή κατεύθυνση σε συνεργασία με την TÜV-Süd.

Εγκεκριμένο από την Ομοσπονδιακή Αρχή Αυτοκινήτων της Γερμανίας (KBA) για μια μεγάλη γκάμα προβολέων και τύπων οχημάτων, με τα NIGHT BREAKER LED, μπορείτε και εσείς τώρα να απολαύσετε την ανώτερη απόδοση της υπερσύγχρονης τεχνολογίας φωτισμού στο αυτοκίνητό σας. Για μια ολοκαίνουργια οδηγική εμπειρία ημέρα και νύχτα.

Τώρα πλέον, οι οδηγοί μπορούν να απολαύσουν τον πιο ισχυρό φωτισμό, από την πιο εξελιγμένη τεχνολογικά λάμπα led, νόμιμα!

Κύρια χαρακτηριστικά

• Βραβευμένος σχεδιασμός και παραγωγή

• Ψυχρό λευκό φως ημέρας 6000Κ

• Ισχύς φωτός 230%

• -50% τύφλωση των επερχόμενων οχημάτων

• Πενταπλάσια διάρκεια ζωής και αντοχή σε κραδασμούς

• Εγγύηση λειτουργίας έως 5 έτη

Τα επίσημα πιστοποιητικά έγκρισης και άλλες πληροφορίες, αναφορικά με τη μεσαία και μεγάλη σκάλα σε πολλά μοντέλα ευρείας κυκλοφορίας, όπως VW Golf, Dacia Duster, Fiat Ducato, Ford Fiesta, Mercedes Transporter, BMW 1 Series, Peugeot 208, και πολλά άλλα, μπορείτε να βρείτε στο OSRAM Automotive Website.

 

Πηγή: caranddriver.gr

Share this post: 

starteg

Η εταιρία ''METALLIDIS STARTEG HELLAS" δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1985 με έδρα την Θεσσαλονίκη με εξειδίκευση στα ηλεκτρικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευ-Παρ 8:00-17:30
Σαβ 9:00-13:00

Viber Starteg6942011050

NEWSLETTER

NEWSLETTER

Αφήστε μας το email σας και μείνετε ενημερωμένοι για προϊόντα μας που συνεχώς εξελίσσονται.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιαννιτσών 158, Θεσσαλονίκη, 54628

+30 2310 517 895 / 2310 553 001

+30 2310 553 001

info[a]starteg.gr

www.starteg.gr

Viber Starteg

6942011050

Ελλάδα 2.0

MasterCard VISA Bank Transfer Cash On Delivery